Cikkek

Élménybeszámolók küldése

Azok a diákok, akik szeretnék a közösségi szolgálat keretében végzett élményeiket megosztani itt a portálon, úgy gondolják, hogy akár az ő osztályuk is szerepelhetne legutóbbi programjával itt a főoldalon, forduljanak ahhoz a pedagógus, aki iskolájukban a közösségi szolgálatért felelős.

Ha saját anyagokat szeretnétek feltenni az iskolátokról, azokat az iskolában a közösségi szolgálatért felelős pedagógus segítségével tudjátok feltölteni, ezért hozzá kell fordulni. Ezek az anyagok az iskola saját oldalán fognak megjelenni. 

Ha valamelyik közösségi szolgálatos projekthez kapcsolódóan szeretnétek képeket, beszámolót, videót feltenni, azt az iskola saját oldalán belül, a projekteken belül tudjátok feltenni a közösségi szolgálatért felelős pedagógus segítségével. 

Ha szeretnétek a közösségi szolgálat keretében végzett élményeiteket megosztani itt a portálon, a főoldalon  mert az elvégzett közösségi szolgálat és a róla összeállított beszámoló minősége ezt indokolja  kérjük, jelezzétek ezt az iskolában felelős pedagógus jóváhagyásával a kozossegi.szolgalat@ofi e-mail címen. A küldendő levélben adjátok meg az iskola nevét és a projekt címét, valmint néhány szóban indokoljátok meg, miért javasoljátok a főoldalon való megjelenést. Csak olyan projektet lehet a főoldalra javasolni, amit az iskola a saját felületén már szerepeltet. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet munkatársai az anyag ismeretében döntenek a beszámolók, videók, képek kitételéről, amit nektek jeleznek e-mailben.

 
Szerkesztette OFI dátum 2012.11.28. 11:03:12